OVER Abtec

SOLUTIONS AT HEIGHT / DEPTH / SEA.

OVER ABTEC

Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren en onderhouden van technische projecten op het gebied van Telecommunicatie-infrastructuur, Offshore, Algemene Maintenance en Rope Access. De oorsprong van Abtec is 'Rope Access' ,het werken op moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken.

Maatwerk

Abtec is hét totaaladres met de kennis, middelen en personeel om technische projecten uit te voeren én te onderhouden. Abtec werkt klantgericht en hanteert daarbij het principe om voor ieder vraagstuk een maatwerk oplossing te bieden.

Groei

Door deze mentaliteit is het bedrijf de afgelopen jaren stevig gegroeid tot ruim over de honderd medewerkers die door geheel Europa werkzaam zijn. Abtec is in het bezit van de juiste certificeringen en kan hierdoor volgens de laatste veiligheid- en andere eisen haar werkzaamheden uitvoeren.

Oplossingsgericht

Doordat de oprichters van Abtec uit de praktijk afkomstig zijn, kan er snel geschakeld worden om zo tot een oplossing te komen die naadloos aansluit op de dagelijkse realiteit van de vraag of opdracht. Van Abtec mag je altijd nét dat stapje extra verwachten!

Groeiambitie

Als jong en ambitieus bedrijf heeft Abtec de passie om door te groeien en haar vleugels verder uit te slaan. De komende jaren plant Abtec deze groei te realiseren door verder te gaan op de huidige voet. Kortom: dicht bij de eigen bedrijfswaarden en de verwachtingen van de klant blijven in combinatie met betrouwbare dienstverlening. Meegroeien? Neem vrijblijvend contact op en kijk wat Abtec voor jouw bedrijf kan betekenen!

Telecommunication

Wij verzorgen de technische installatie, inbedrijfstelling en integratiediensten voor draadloze radio, 2G, 3G en 4G mobiele netwerken.
Lees meer

Offshore

Offshore is een snelgroeiende markt en activiteit. Vooral gedreven door aanleg van de vele windmolenparken in zee is er nood aan gecertificeerde werkkrachten die diverse werken kunnen uitvoeren.

Lees meer

Maintenance

Voor technisch onderhoud geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Abtec verzorgt zowel preventief als correctief onderhoud. Ook installaties en inspecties bij overheidsinstellingen, zorgcentra, bedrijven, kantoren, scholen, enz. behoort tot onze maintenance activiteit.

Lees meer

Rope access

Werken op gevaarlijke hoogte, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen is de oorsprong van Abtec. Door middel van deze industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘Rope Access’ bieden wij een efficiënt alternatief voor vaak dure kranen of stellingen.Lees meer

SOLUTIONS AT HEIGHT / DEPTH / SEA

CONTACTEER ONS