Over Abtec

Abtec is hét totaaladres met de kennis, middelen en personeel om technische projecten uit te voeren én te onderhouden. Zo zijn we specialist op het gebied van telecommunicatie-infrastructuur, offshore, algemene maintenance en rope access. De oorsprong van Abtec ligt bij rope access, waar we werken op moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken.

Maatwerk

Abtec werkt klantgericht en hanteert daarbij het principe om voor ieder vraagstuk een oplossing op maat te bieden.

Groei

Door deze mentaliteit is het bedrijf de afgelopen jaren stevig gegroeid tot meer dan honderd medewerkers die in geheel Europa werkzaam zijn. Bovendien is Abtec in het bezit van de juiste certificeringen waardoor we elke werkzaamheid volgens de laatste veiligheids- en andere eisen uitvoeren.

Oplossingsgericht

Doordat de oprichters van Abtec uit de praktijk afkomstig zijn, kan er snel geschakeld worden om zo tot een oplossing te komen die naadloos aansluit op de dagelijkse realiteit van de vraag of opdracht. Van Abtec mag je altijd nét dat stapje extra verwachten!

Groeiambitie

Als jong en ambitieus bedrijf heeft Abtec de passie om door te groeien en haar vleugels verder uit te slaan. De komende jaren plant Abtec deze groei te realiseren door verder te gaan op de huidige voet. Kortom: dicht bij de eigen bedrijfswaarden en de verwachtingen van de klant blijven in combinatie met betrouwbare dienstverlening.

Meegroeien? Neem vrijblijvend contact op en kijk wat Abtec voor jouw bedrijf kan betekenen!